. Webhotellit.com
.
. .
. . . . . . .
Tietoa sivustosta
. . . . .
.
.
.

WEBHOTELLIT.COM

Palvelumme Webhotellit.com tarjoaa kotimaisia hosting-palveluita edullisesti. Tutustu ja tilaa webhotelli
Webhotellituotteen määritelmä Webhotelli on palvelukokonaisuus, joka sellaisenaan mahdollistaa sivuston julkaisemisen verkossa. Tyypillisesti webhotelli sisältää: verkkotunnuksen ylläpito, palvelintila sekä tiedonsiirtoihin tarvittavat tunnukset ja teknologiat. Usein myös sähköpostit tarjotaan osana webhotellia.
Tuotevertailu Tuotevertailussa on esimerkit webhotellit.com:n tarjoamista palveluista, sekä listaus muita kotimaisia vaihtoehtoja webhotellipalveluista.
Luettelotietojen notaatio
Tuote Tuotenimike
Levyt. Asiakkaan käytössä oleva kokonaislevytila. Levytilaan sisältyy sähköposti ja tiedostot. Kiintiötä voi yleensä kasvattaa lisämaksusta.
Käyt. Käyttäjätunnusten lukumäärä. Käyttäjätunnus on vähintään sähköpostin käyttöön tarkoitettu erillinen tunnus/salasana pari. Joillakin palveluntarjoajilla kaikki käyttäjätunnukset ovat myös FTP/SSH tunnuksia.
Liik. Kuukausittainen liikennöintikiintiö Gt/kk. Kiintiö koskee kuukausittaista verkkosivujen sekä niiden liittyvien tiedostojen latauksia. Liikennöintikiintiö ilmaisee käytettävissä olevan palvelimen ja verkkoyhteyksien kuormituskapasiteetin. Kiintiötä voi yleensä kasvattaa lisämaksusta.
Teknologiat Luettelo asiakkaan käytössä olevista teknologioista ja sovelluksista, jotka ilmaistaan pääasiassa vakiintunein lyhentein. Suluissa lyhenteen jälkeen voidaan ilmaista versio/lisämaksu.
Lisäpalvelut Luettelo lisämaksusta saatavilla olevista teknologioista tai lisäpalveluista, jotka ilmaistaan pääasiassa vakiintunein lyhentein. Suluissa lyhenteen jälkeen voidaan ilmaista versio/lisämaksu.
Avaus Kertakorvaus palvelun avauksesta eli käyttöönotosta. Toisinaan avausmaksu sisältää verkkotunnuksen rekisteröinnin.
Domain Verkkotunnuksen rekisteröintimaksu. Hinta ilmaistaan haarukkana, joka kertoo halvimman ja kalleimman rekisteröintihinnan FI/COM/NET/ORG/INFO/BIZ valikoimasta. Hinta voi sisältyä kuukausi- tai avausmaksuun.
Maksu Tuotteen varsinainen kuukausihinta. Kuukausihinta ilmoitetaan haarukkana, joka kertoo hinnat lyhimmällä ja pisimmällä laskutusjaksolla. Laskutusjaksoihin liittyviä muita etuja tai alennuksia ei valitettavasti voi ilmaista vertailutiedoissa.
Lisätieto-ikonien selitteet  Palvelimet sijaisevat Suomessa  Palvelimet sijaisevat Suomessa
 Jatkuva tietojen varmennus  Jatkuva tietojen varmennus
 Tuen vasteaika alle 24 tuntia  Tuen vasteaika alle 24 tuntia
 Turvallinen palvelinkeskus  Turvallinen palvelinkeskus
 24/7 valvonta  24/7 valvonta
 Varmennettu virransyöttö  Varmennettu virransyöttö
Arvonlisävero Webhotellipalvelujen arvonlisävero ALV on 24%. Hakupalkin alasvetovalikosta voi valita hinnat ennen tai jälkeen veron. Oletuksena esitetään verolliset hinnat.
.
. .
.
.